top of page

Briefje - Einde van het jaar

Zutphen, 6 juni 2024


Beste leerling(en)/ouder(s),


Nu we het schooljaar afsluiten, is het een goed moment om terug te kijken en plannen te maken voor de nabije toekomst. Afgelopen seizoen heb ik met veel plezier lesgegeven! Voor mij was het het eerste jaar als pianodocent van het Muzecollectief, dus zowel voor de studenten als voor de docent was dit een nieuwe ervaring. Maar wat een geweldige ervaring! Ik denk zeker dat we allemaal van elkaar hebben geleerd.

Ook is het een uitdaging om een buitenlander te zijn in veel situaties, maar ik kan niet dankbaarder zijn voor de fantastische studenten die ik heb en hoe geduldig ze zijn geweest! Ik heb nooit het gevoel gehad dat communicatie een probleem was en we hebben de manier gevonden om elkaar te begrijpen. Ze toonden allemaal een verbazingwekkende volwassenheid en empathie.


Om het komende seizoen beter te kunnen plannen, deel ik hier wat informatie met jullie:


Heraanmelden

Ik hoop dat mijn leerlingen het lesseizoen ook positief hebben ervaren en dat ze het komende schooljaar door willen gaan met de pianolessen. Bijgevoegd vind je een inschrijfformulier om je op te geven voor het volgende seizoen 2024-2025. Graag verzoek ik je één exemplaar voor 4 juli in te leveren.

Indien je niet door wilt gaan met de pianolessen, ontvang ik graag zo spoedig mogelijk een bericht van opzegging.


Tarieven

De prijzen voor de pianolessen blijven hetzelfde als in het vorige seizoen. Ook de betaalmethode en de mogelijkheid om zowel per termijn als per jaar te betalen blijft hetzelfde.


Nieuwe projecten

Met het doel om een kleine pianofamilie op te bouwen, kwam ik op het idee om komend seizoen kleine piano-ensembles te vormen. Dit jaar traden een aantal van mijn leerlingen al op in een duo, en ik zou dit idee graag wat groter maken! Het plan is om duo's (of grotere groepen) te maken die gedurende het jaar een aantal repetities hebben. Dit kan tijdens de pianoles of op extra dagen. Aan het eind of ergens in het jaar zou ik graag een concert organiseren waarin we het enorme potentieel van pianomuziek kunnen laten zien!


Laatste lesweek en start komend seizoen

De laatste lesweek is van 1 tot 5 juli (week 27).

Na de zomer beginnen de lessen weer op donderdag 5 september (week 36).


Lesdagen voor het komende seizoen

In het seizoen 2024-2025 zal ik lesgeven op donderdag en vrijdag. Als je al een dag/tijdvoorkeur hebt, kun je me dat laten weten.

In augustus stuur ik de jaarkalender met lesdagen en vakanties.


Ik weet zeker dat we er samen een mooie laatste periode van gaan maken en ik hoop jullie weer te zien aan het begin van het volgende seizoen!


Met muzikale groeten,

Ana Marco Pérez

0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page